Coatinginspectie

Coatinginspectie

Onze diensten omvatten het bemonsteren en testen van verouderde bouwmaterialen, het bepalen van de constructie en details van structurele verbindingen, het uitvoeren van onderzoek naar corrosie en laagdikte, en belastingstests in-situ van structurele componenten en systemen. Onze inspectiediensten streven ernaar oplossingen te bieden. Dit is een full-service aanbieder van inspectiediensten. Onze geavanceerde inspectiediensten hebben een toegewijde staf belast met het ontwikkelen van gespecialiseerde technieken, die vervolgens in het veld worden toegepast en commercieel worden gebruikt.

De procedure van PCI-services (voorbereiding, coating, inspectie) in ons bedrijf omvat:

 • inspectie tijdens oppervlakvoorbereiding
 • inspectie tijdens het aanbrengen van de coating
 • volgens de lokale / internationale norm
 • laatste QC-testen.

Met de grote, tweede generatie staalconstructies die verouderen tot het punt waarop veel onderhoudsproblemen meer opvallen, moeten nutsbedrijven innovatieve inspectie- en onderhoudspraktijken ontwikkelen die tijd besparen en het systeem zowel veilig als betrouwbaar houden.

Veel elektriciteitsbedrijven geven onderzoeksgeld uit om nieuwe inspectie- en onderhoudstools en -procedures te ontwikkelen. De kosten in verband met het onderhoud van deze lijnen van de tweede generatie zullen aanzienlijk zijn vanwege hun grote aantallen, maar met goede inspectieprocessen, hulpmiddelen en innovatie, samen met grondige, langdurige onderhoudsprogramma’s, kunnen de kosten worden geminimaliseerd.

Vanwege de groeiende systeembehoeften zullen sommige van de oudere lijnen worden herbouwd naar een hogere standaard dan hun oorspronkelijke standaard en op andere zullen grote onderhoudsprojecten worden uitgevoerd. Personeel moet worden opgeleid om te begrijpen waar het op moet letten bij het uitvoeren van inspectie en om de kritieke aspecten van een staalconstructie te begrijpen.

Coatingprogramma’s voor staalconstructies moeten meer worden gebruikt om toekomstige onderhoudsuitgaven te verminderen en voortijdige storingen van het systeem te voorkomen.

Een voortdurende focus moet liggen op de inspectie en het onderhoud van de kritische grondafsluiting van de constructie.

Nieuwe tools en technologieën zijn nodig om de inspectie- en onderhoudspraktijken te verbeteren en vele worden momenteel getest. De industriestandaarden die worden ontwikkeld, zullen de industrie helpen belangrijke kwesties te begrijpen bij het handhaven van de staalconstructie boven en onder de grond. Deze normen bieden ook best practices voor de juiste atmosferische en ondergrondse coatingtoepassingen om de betrouwbaarheid van staalconstructies beter te onderhouden en te ondersteunen.

Hoe bereikt u de laagste onderhoudskosten gedurende de levensduur voor coatingtoepassingen?

Coatings materialen vertegenwoordigen slechts een klein percentage van de totale projectkosten. Het verminderen van voorbereidingskosten of onderhoudsintervallen biedt een enorm terugverdienpotentieel.

Overweeg verpakkingsonderzoeken, inspecties en garanties voor de levensduurkosten van de coating. Werk samen met verschillende partners in de productie van verf om langere levensduur van coatings te bereiken met minder aangebrachte coatinglagen.

Opgeleide en gecertificeerde professionals helpen eigenaren van bedrijfsgebouwen hun vitale activa op de juiste manier te beschermen en te onderhouden.

Commerciële diensten omvatten:

  • programma- en projectbeheer
  • coatingconditieonderzoeken
  • coatingfoutanalyse, specificaties en getuige-deskundige
  • laboratoriumtests
  • schilderinspectie
  • staalinspectie
  • betoninspectie- en ontwerpdiensten