Over ons

Eninco

Eninco Engineering B.V. is een advies- en ingenieursbureau dat projectadvies levert op het gebied van verf- en coatingsysteemtechniek door middel van technische topkwaliteit, innovatie en inzet. Het biedt uitgebreide en kostenbesparende oplossingen voor succesvolle uitvoering van projecten door zijn experts met een hoog niveau van professionele competentie.

De aangeboden diensten voor alle projecten omvatten projectidentificatie, technisch-economische haalbaarheidsstudies, voorlopig en gedetailleerd ontwerp, inzetbegeleiding en projectbeheer.

Ontwerp van professionele coatings projecten en onafhankelijke verfinspectieservices helpen eigenaren van industriële en bedrijfsgebouwen de risico’s van corrosie te verminderen door de kwaliteit en levensduur van beschermende coatingsystemen te verifiëren. Controle van de kwaliteit van het aanbrengen van coatings is zeer wenselijk wanneer gebouwen van verschillende types worden gerepareerd of waarvan de buitencoatings of binnenbekledingen worden vervangen. Door kwaliteitswaarborgingsinspecties namens eigenaren van gebouwen wordt geverifieerd of de kwaliteitscontroles van de aannemer voldoende zijn om het gewenste eindproduct te bereiken zoals gedefinieerd in de verfspecificatie

Neem contact met ons op

Aquamarijnstraat 118,

7554NT, Hengelo,

The Netherlands

+31(0) 618848440

+31(0) 638635790

+31(0) 638103526

info@enincoating.com

assarian@enincoating.com

Stuur een bericht